MEĐUNARODNA PODRŠKA

Vaše poslovanje prelazi granice Hrvatske? Preko mreže naših partnera, možemo vam

osigurati internacionalno pravno i poslovno savjetovanje.

WGP (1).jpg

WGP

WGP Global tvrtka je koja se bavi pravom na osnovi strateških inovacija i razvijanja poslovanja. Tim stručnjaka koje WGP Global okuplja sačinjavaju odvjetnici, akademici, računovođe, savjetnici za odnose s javnošću, kao i uspješni poduzetnici. Misija našeg partnera je uspješno rješavanje poslovnih izazova u realizaciji vizija klijenata kroz sveobuhvatni pristup.

GLE.jpg

GLE

Članovi smo i udruženja Global Legal Experts koje od 2010. godine okuplja vrsne odvjetnike koji su svojim radom i nagradama zadovoljili kriterije odabira. Global Law Experts je najveća svjetska mreža odvjetničkih ureda s preko 2000 odvjetnika koji su priznati stručnjaci u preko 50 pravnih specijalnosti u 140 zemalja. GLE - pravna podrška u cijelome svijetu.

BRIDGELOGOCIRCLE.jpg

BRIDGEWEST

Najveća europska agencija specijalizirana za osnivanje tvrtki također pruža širok spektar pravnih savjetovanja za međunarodne klijente koji žele proširiti svoje poslovanje u Europi. Na temelju iskustva više od šest godina iz područja registracije tvrtki, BridgeWest osigurava inovativni pristup našim klijentima u bilo kojoj europskoj zemlji.

KONTAKT

Hvala što ste posjetili našu web stranicu. Ako želite dogovoriti sastanak s jednim od naših pravnih stručnjaka, ovo su naši kontakti.

URED ZAGREB

Horvatova 80 A

10000 Zagreb 

Hrvatska  

T/F: 00385-1-8897-684

E: info@zba.hr

W: www.zba.hr

URED BJELOVAR

Ivana Viteza Trnskog 9E

43000 Bjelovar

Hrvatska  

T/F: 00385-43-550-079

E: info@zba.hr

W: www.zba.hr

Hvala na poruci! Kontaktirat ćemo Vas u što kraćem roku!