top of page
Početna: Welcome

ODVJETNIK

PRAVO. SAVJETOVANJE. POREZI.

ODVJETNIČKO DRUŠTVO
ŽUPAN, BABIĆ & ANTUNOVIĆ
 

O NAŠEM ODVJETNIČKOM UREDU
 

Odvjetnički ured gdje je sve na jednom mjestu, naša je misija. Osim 360° pravnog savjetovanja u svim granama prava, našim klijentima osigurati i financijsko-računovodstvene usluge, kao i usluge poslovnog savjetovanja. Zahvaljujući preporukama zadovoljnih klijenata, u društvu smo najboljih svjetskih odvjetnika (Legal 500 preporuka). One stop, 24/7.

PRAVNE USLUGE
 

Odvjetnici s preko 20 godina zajedničkog iskustva, Ivan Župan, Luka Antunović i Melita Babić, tri su partnera u čiji se savjet možete u potpunosti pouzdati.

legal500.jpg

NAŠI ODVJETNICI
 

nova grupna 2022_07_06_edited.jpg

OSTALE USLUGE KOJE NAŠE ODVJETNIČKO DRUŠTVO NUDI
 

pravne usluge.jpg

Trebate li otvoriti novo trgovačko društvo? Ili zatvoriti postojeće? Razmišljate li o zapošljavanju stranaca? Možda i o nekim manje ugodnim aspektima radnog prava? U svakom slučaju, naše odvjetničko društvo osigurat će vam savjet koji će najbolje odgovarati realizaciji vaših poslovnih ciljeva. Ne samo u Hrvatskoj, nego i u cijelome svijetu, zahvaljujući našim poslovnim partnerima.

Kako bismo zaokružili podršku našim klijentima, možemo vam osigurati cijelu paletu ostalih usluga iz domene poslovnog savjetovanja, u suradnji s našim partnerima. Računovodstvo, financijsko savjetovanje, izrada poslovnih planova samo su neke od usluga u kojima možete računati na našu podršku. Vaše zadovoljstvo nam je na prvom mjestu.

REGIONALNA PODRŠKA

DATA-LINK UNIJA RAČUNOVODSTVO

Pametno vođenje knjiga.

1000+ zadovoljnih klijenata u 14 europskih država najbolje su jamstvo za uspostavu poslovne suradnje. Možete računati na našu potpunu podršku tijekom svakog potrebnog koraka u domeni financija i računovodstva. To je naša misija.

ODVJETNIČKI URED PMP

Pravna podrška u Srbiji

Ovaj odvjetnički ured stekao je iskustvo i stručnost neophodne za realizaciju pravne potpore u svim poslovnim segmentima. Velik tim odvjetnika specijaliziranih za sve vrste prava svakodnevno će raditi na tome da ispune sva vaša očekivanja.

ZBA
LJUBLJANA

Pravna podrška u Sloveniji

Bez obzira koja je vrsta pravnog posla u pitanju, naš će slovenski ured učiniti maksimum kako bi osigurao sve potrebne resurse i odgovarajući pravni savjet tijekom suradnje. ZBA Ljubljana može vam osigurati široku mrežu kontakata i bogato iskustvo.

ČESTA PITANJA

ODVJETNIK: KADA GA ANGAŽIRATI?

Ako ste u nedoumici treba li oko određenog pravnog posla ili poduzimanja pravne radnje angažirati odvjetnika, odgovor je najčešće potvrdan. Pravodobnim angažiranjem odvjetnika, izbjeći ćete nesuglasice i nesporazume, koji na kraju najčešće dovode do sudskog spora i znatnih financijskih troškova. Stoga preporučamo savjetovanje s odvjetnikom već u ranom stadiju sklapanja pravnih poslova, kako biste osigurali adekvatnu i pravovremenu pravnu zaštitu.

KONTAKT

Hvala što ste posjetili našu web stranicu. Ako želite dogovoriti sastanak s jednim od naših pravnih stručnjaka, ovo su naši kontakti.

URED ZAGREB

Horvatova 80 A

10000 Zagreb 

Hrvatska  

T/F: 00385-1-8897-684

E: info@zba.hr

W: www.zba.hr

URED BJELOVAR

Ivana Viteza Trnskog 9E

43000 Bjelovar

Hrvatska  

T/F: 00385-43-550-079

E: info@zba.hr

W: www.zba.hr

Hvala na poruci! Kontaktirat ćemo Vas u što kraćem roku!

bottom of page